Na 2 jaar doorontwikkelen is ons nieuwe wedstrijdsschaatspak klaar voor het grote publiek.

gel poort

Een uniek pak bestaand uit een combinatie van het lichte Lycra Matrix, en op strategische plekken verwerkte speciale technische stof die we Lucido Skin noemen.

Sinds 2009...Professionele schaatskleding voor iedereen vanaf 1 stuks.

Voorzien van een cap en geïntegreerde vingers voor een optimale pasvorm in de schaatshouding. Op 2 plekken is een speciale glad membraan aangebracht voor minimale wrijving bij het nemen van de bochten en voor het schaatsen met een arm los.

Naast het specifieke wedstrijdpak leveren we ook Lycra Power trainingspakken en gevoerde marathonpakken. Onze schaatspakken zijn inmiddels in gebruik bij diverse schaatsclubs. Uiteraard zijn de schaatspakken volledig full color te bedrukken, ook het Lucido Skin kan op wens voorzien worden van bedrukking. Leverbaar met of zonder Cap.

Naast de standaard maten leveren we als optie ook Custom Fit schaatspakken, deze worden op maat gemaakt. (Wilt u meer weten over onze schaatspakken neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op).

En dit voor dezelfde aantrekkelijke prijzen als onze fietskleding!

ad6