Alle prijzen op de site zijn adviesprijzen inclusief B.T.W. en gelden bij afname van 1 stuks. Wil je andere aantallen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Dit kan heel eenvoudig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Of vul het offerte formulier in. Ook kan je hier het bestelformulier in Microsoft Excel formaat downloaden.

1Het eerste contact wordt gelegd, of via de site, mail of op een andere manier. Bij ons kun je als particulier, bedrijf, club of team terecht. Wij verzorgen voor iedereen de perfecte kleding of dit nu custom teamkleding of clubkleding is of dat ene shirtje voor die fietsende oom. Iedereen is van harte welkom.

2De specifieke wensen worden vervolgens geïnventariseerd en er wordt een op maat gemaakt offerte opgesteld op basis van gewenste artikelen en aantallen.

Voor het opstellen van een correcte offerte is het van belang dat wij beschikken over de juiste informatie. Probeer voor het aanvragen van de offerte de hieronder staande vragen te beantwoorden. Je kunt hiervoor ook ons bestelformulier gebruiken. Klik hier om het bestelformulier te downloaden.

 • Om welke items gaat het? En om welke aantallen?
 • Van welke opties wil je gebruik maken? (zie ook: opties)
 • Moet SforZ Sports het ontwerp verzorgen? (zie ook: design)

Mocht vooraf iets niet duidelijk zijn dan kan je altijd contact met ons op opnemen alvorens je de offerte aanvraagt.

3Binnen enkele werkdagen ontvang je van ons een passende offerte op basis van de verstrekte gegevens. Voor een toelichting of aanpassing kan je altijd contact met ons opnemen.

4Na je besluit om de kleding door SforZ Sports te laten leveren wordt je rechtstreeks in contact gebracht met onze designers voor het maken van het ontwerp. Je draagt zorg voor het aanleveren van de logo's, gewenste kleuren en indien mogelijk de al bekende ontwerp voorstellen. De designers gaan hier vervolgens mee aan de slag en zullen al hun kennis en inspiratie aanwenden om het gewenste ontwerp te maken. Het ontwerp wordt vervolgens aan je voorgelegd. Het ontwerp is net zolang te wijzigen totdat je geheel tevreden bent.

SforZ Sports stelt paskleding beschikbaar maar je kunt ook de maattabel gebruiken. De maten geef je per item aan ons door. Je kunt hiervoor het beste ons Microsoft Excel formulier gebruiken.

5Na je akkoord op de offerte én het definitieve ontwerp zal er een aanbetalingsfactuur gestuurd worden. Deze bedraagt 30% van het totale factuurbedrag.
Zodra deze aanbetaling binnen is zal de order definitief ingepland worden. Wij geven vervolgens een voorlopige productiedatum. Deze datum is indicatief, aan deze datum kan derhalve geen enkel recht ontleend worden.

6Bij het naderen van de voorlopige productiedatum zullen we je op de hoogte brengen van de vorderingen. SforZ Sports kan dan ook een prognose geven over de eventuele leveringsdatum.

Het is mogelijk om, nadat de bestelling geplaatst is, wijzigingen door te voeren in de bestelling. Dit kunnen echter alleen toevoegingen en/of wijzigingen in de maten zijn en is onder voorbehoud van de actuele status van de bestelling in het productieproces. Bij wijzigingen van maten vlak voor de productiedatum wordt een toeslag van 10% over de adviesprijs berekend. De kosten voor een last minute wijziging in het design bedragen € 150,-- per ontwerp. De kosten hiervoor worden apart gefactureerd.

7Als de leveringsdatum bekend is wordt je hiervan op de hoogte gebracht. Bij de levering van de kleding zit de restant factuur, deze dient binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen voldaan te zijn.

Eigen designafdeling

De ontwerpkosten zijn bij SforZ Sports laag. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om in zijn eigen unieke kleding te rijden.

Bij SforS Sports is het ontwerp pas af als jij dat zegt. Dus :

 • Niet vast zitten aan bestaande templates en ontwerpen.
 • Geen verplichte keuze uit een beperkt aantal voorstellen.
 • Geen extra kosten voor wijzigingen aan het ontwerp.
 • Geen extra kosten bij wijziging van het ontwerp bij nabestellingen.
 • Lees meer.

Design Features

 • Perfecte pasvorm
 • Maten van XXS t/m 5XL (XXXXXL!)
 • Kindermaten van 116 t/m 164
 • Lege templates beschikbaar
 • Veel opties mogelijk
 • Zelf ontwerpen of door SforZ Sports laten doen

Inspiratie

Hieronder geven we wat tips om te komen tot een eigen ontwerp:

 • Portfolio: bekijk ons portfolio. Is er een design wat je aanspreekt? Dan kunnen we dat als uitgangspunt nemen.
 • Op het web: er zijn veel (professionele) teams, elk met hun eigen kleding. Zit daar iets bij wat je mooi vindt?.
 • Een huisstijl? Wordt je kleding gesponsord? Neem dan de huisstijl van je hoofdsponsor over.

Meer tips