Download64Welkom bij onze "Download Area".

Naast diverse templates stellen we ook een aantal andere bestanden digitaal beschikbaar, waaronder onze prijslijst en bestellijst.

De templates zijn in verschillende formaten beschikbaar. Mis je een formaat of heb je vragen over het gebruik van de templates neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 • Templates

  SforZ Sports maakt het je makkelijk om zelf deel te nemen aan het creatieve proces van fietskleding ontwerpen. We krijgen, doordat we per stuk kunnen leveren, veel aanvragen van designbureaus die voor hun klanten op basis van een huisstijl kleding ontwerpen. Voor deze groep en natuurlijk iedereen die overweg kan met Adobe® Illustrator® stellen we de professionele templates beschikbaar.

  Stuur altijd alle logo's en afbeeldingen alsmede de gebruikte fonts mee met het document. Onze ontwerper zal duidelijk aangegeven wat nodig is voor het ontwerp.

  Alle afbeeldingen insluiten

  Fonts omzetten naar outline

  Alle kleuren in Pantone, PMS Solid Coated

 • Prijslijst, bestellijst en meer

  Hier kun je onder andere de actuele prijslijst en de bestellijst downloaden

  De prijzen in de prijslijst zijn stuksprijzen tot 6 stuks, inclusief btw en full colour bedrukking. Voor grotere aantallen gelden aantrekkelijke kortingen. Neem daarvoor altijd contact met ons op voor een passende offerte.

  Naar Offerte formulier