Templates

SforZ Sports maakt het je makkelijk om zelf deel te nemen aan het creatieve proces van fietskleding ontwerpen. We krijgen, doordat we per stuk kunnen leveren, veel aanvragen van designbureaus die voor hun klanten op basis van een huisstijl kleding ontwerpen. Voor deze groep en natuurlijk iedereen die overweg kan met Adobe® Illustrator® stellen we de professionele templates beschikbaar.

Stuur altijd alle logo's en afbeeldingen alsmede de gebruikte fonts mee met het document. Onze ontwerper zal duidelijk aangegeven wat nodig is voor het ontwerp.

Alle afbeeldingen insluiten

Fonts omzetten naar outline

Alle kleuren in Pantone, PMS Solid Coated

Subcategorieën

 • Broeken

  We hebben veel verschillende templates voor de broeken. Dit heeft te maken met de te bedrukken banen op de broek.

  tights broeken

  Het type broek is bepalend voor het ontwerp. Klik hier of op het plaatje voor een overzicht van al onze korte broeken.

  Klik hier of op het plaatje voor een overzicht van al onze lange broeken.

  Gezien de enorme keuze bij SforZ Sports is het zelden nodig om te kiezen voor de full color broek. Er is bijna altijd een geschikte variant te vinden waarmee uw gewenste ontwerp gerealiseerd kan worden. Mist u een bestand of u heeft vragen over de templates? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij zorgen dan dat u de juiste bestanden krijgt.

 • Shirts

  shirtkortemouw

  Er is maar één template voor het shirt. Het shirt is altijd full color te bedrukken. Voor uw gemak bieden we het shirt in 2 verschillende template formaten aan.

   

  Het shirt bestaat uit 8 verschillende panelen om zo de optimale pasvorm te garanderen. Alle panelen zijn uiteraard te bedrukken, inclusief de binnen en buitenkant van de boord

 • Accessoires

  accessoires

  SforZ Sports heeft vele extra artikelen die ook met opdruk besteld kunnen worden.